Nu leverbaar: de HTC One M9

Vanaf vandaag is de HTC One M9 officieel verkrijgbaar in Nederland. De HTC One M9 volgt de populaire One M8 en de telefoons lijken dan ook erg op elkaar. Tegens is de One M9 een van de concurrenten van de Samsung Galaxy S6.

De HTC One M9 is het nieuwste paradepaardje van HTC en daarmee concurreren ze met de populaire Samsung Galaxy S6 en iPhone 6. Later dit jaar komen daar overigens ook nog de LG G4 en Sony Xperia Z4 bij. Stevige concurrentie dus maar de HTC One M9 staat prima zijn mannetje!

HTC-One-M9Het scherm van de One M9 heeft een grootte van 5 inch (12,7cm), een resolutie van 1080×1920 pixels en er wordt gebruikgemaakt van Gorilla Glass 4. De chipset is de gloednieuwe Snapdragon 810. Deze heeft een zuinige 1,5GHz quad-core processor en een snelle 2GHz quad-core processor. Er is 32GB opslag aanwezig (uitbreidbaar met een MicroSD-kaartje) en 3GB werkgeheugen. De telefoon heeft een niet-verwijderbare 2840mAh batterij en draait op Android 5.0 in combinatie met Sense 7 van HTC.

Achterop zit een 20,7-megapixelcamera met een dual-LED flitser. Opvallend is de afwezigheid van optische beeldstabilisatie. Andere merken rusten hun topmodellen steeds vaker uit met optische beeldstabilisatie en HTC heeft dit in het verleden ook al eens gedaan, maar bij de HTC One M9 hebben ze er niet voor gekozen. Voorop zit een 4-megapixelcamera met de UltraPixel-technologie van HTC.

 

Geïnteresseerd in deze telefoon?
Acties van de HTC One M9
De HTC One M9 los kopen

 


Tags: , , ,