HTC bevestigt komt nieuwe HTC One op 1 maart

Nog ongeveer een halve maand en dan gaat het Mobile World Congress van start in Barcelona. Een van de toestellen die verwacht wordt is de HTC One (M9) en HTC heeft zojuist bevestigd dat het toestel aangekondigd gaat worden.

Laat ze staren. De nieuwe HTC One” Met die tekst laat HTC op Twitter weten dat we op 1 maart de nieuwe HTC One kunnen verwachten. Op 01-03-2015 wordt het toestel onthuld, en dat is precies wat de geruchten al een flinke poos zeggen.

HTC-Let-them-stareVolgens geruchten zou de HTC One (M9) een 5 inch scherm krijgen met een resolutie van 1080×1920 pixels, een Snapdragon 810-processor, 3GB werkgeheugen en het toestel zou draaien op Android 5.0 in combinatie met HTC’s eigen Sense-interface. De UltraPixel-camera is ingewisseld voor een 20,7-megapixelcamera, maar wel met een dubbele lens zodat je net als bij de HTC One (M8) achteraf de scherpte aan kunt passen en bepaalde delen onscherp kunt maken. Mogelijk is ook de optie om een foto met 3D-effect te maken nog steeds aanwezig.

De HTC One (M9) zou in april of mei uit moeten komen.

Bron: Twitter


Tags: , , , ,