HTC onthult de Desire 826 met UltraPixel selfiecamera

HTC heeft de Desire 826 aangekondigd. Het toestel heeft het bekende design dat HTC ook gebruikt voor de One-serie en qua specificaties is het toestel een midranger. Opvallend is dat het toestel een UltraPixel selfiecamera heeft.

Desire-826Als je van selfies houdt dan is de Desire 826 mogelijk een interessant toestel. Het toestel heeft als frontcamera een UltraPixel-camera. Eerder werd die techniek gebruikt in de camera van de HTC One en HTC One (M8). Als primaire camera schiet de UltraPixel-technologie echter tekort maar als secundaire camera zou het wel eens een schot in de roos kunnen zijn. Door de grotere pixels van de sensor kan er meer licht opgevangen worden waardoor selfies mogelijk van betere kwaliteit zijn in slechtere omstandigheden.

Uiteraard heeft de Desire 826 meer dan alleen een interessante frontcamera. Zo heeft het toestel een 5,5 inch-scherm met een resolutie van 1080×1920 pixels, een Snapdragon 615-processor, 2GB werkgeheugen, 16GB opslag en een 13-megapixelcamera aan de achterkant. Ook beschikt de Desire 826 over BoomSound-speakers en het toestel draait op Android 5.0 Lollipop.

Het toestel zou aan het einde van maand uit moeten komen in diverse landen, maar informatie over de prijs en beschikbaarheid is er nog niet.

Meld je aan voor de alert van HTC Desire 826 en blijf op de hoogte van acties!

Tags: , , ,