HTC zou werken aan een selfie-versie van de One (M8)

HTC werkt vermoedelijk aan een speciale versie van de One (M8). Het toestel zou de One (M8 Eye) gaan heten en krijgt een flink verbeterde frontcamera, compleet met extra veel megapixels en flitser.

HTC werkt vermoedelijk aan een selfie-versie van de HTC One (M8)

Selfies, de trend van 2014 lijkt wel. Zo’n beetje elke fabrikant heeft wel minstens één telefoon die zich ‘onderscheid’ door een goede frontcamera waarmee je goede selfies kunt nemen. HTC lijkt ook in dat bootje te stappen want het bedrijf wil vermoedelijk de One (M8 Eye) uit gaan brengen. Dit toestel zou identiek zijn aan de normale One (M8) maar bevat een flink verbeterde frontcamera.

HTC-One-M8-EyeDe camera aan de voorkant zou maar liefst 13 megapixels aan boord hebben én een flitser. Dan kun je dus ook in het donker fatsoenlijke selfies maken, iets dat nu vaak wat lastig is.

Het toestel zou volgende week aangekondigd gaan worden en mogelijk relatief snel uit gaan komen. Ongeveer een half jaar geleden kwam de HTC One (M8) uit dus mocht de One (M8 Eye) bestaan dan komt HTC wel erg snel met een update van het bestaande model. Eerder deed HTC dit al met de One X. Enkele maanden nadat dat toestel uit kwam bracht HTC de ietwat verbeterde One X + uit, tot grote onvrede van de mensen die de originele One X gekocht hadden.

Bron: GSMArena


Tags: , , , , ,