Mogelijk in oktober opvolger HTC One X

Er gaan geruchten de rondte dat er in oktober mogelijk een opvolger uitkomt van de HTC One X. Dat is erg snel aangezien de One X pas een paar maanden op de markt is, maar het kan te maken hebben met tegenvallende verkopen.

Opvolger HTC One X in oktober?

HTC One X overzichtStuff.tv is met de nieuwste geruchten naar buiten gekomen. Er zijn al eerder geruchten verschenen over een mogelijk opvolger van de HTC One X dus het wordt steeds aannemelijker dat er iets van waarheid in zit. De opvolger die als codenaam HTC Endeavour C2 zou hebben en bevat een opgevoerde quadcore Tegra 3-processor die op 1,7GHz draait. Er gaan echter ook geruchten dat er mogelijk een Snapdragon S4 processor gebruikt gaat worden. Verder moet de opvolger van de One X een betere batterij krijgen, een nieuwe kleur en zullen er UrBeats oordopjes bijgeleverd worden. Ook zou de geluidskwaliteit van het bellen verbeterd moeten zijn.

HTC X+, XII of XXL?

De uiteindelijk naam van de Endeavour C2 is niet bekend maar enkele namen die de ronde doen zijn One X+, One X II en One XXL. HTC One X+ klinkt ons het beste in de oren omdat dit feitelijk een soort update van de One X is. Het toestel zou rond begin oktober in de winkels moeten verschijnen.

Bron: Stuff.tv


Tags: , , , , ,