HTC One X en Sony Xperia S nu leverbaar!

De Sony Xperia S, het eerste toestel onder de vlag van Sony, en HTC’s nieuwste vlaggenschip, de HTC One X, zijn nu leverbaar! Het zijn beide imposante telefoons die hoge ogen zullen gooien!

HTC One X

HTC One X productfotoHTC gaat het in 2012 helemaal anders doen dan voorgaande jaren. Terug naar de basis, terug naar de top! Ooit behoorde HTC tot de top van de smartphone ontwikkelaars. De afgelopen tijd ging het echter wat minder, mede doordat er (volgens het bedrijf zelf) teveel toestellen werden uitgebracht in een relatief korte tijd. In 2012 gaat het anders en voor 2012 zijn er tot nu toe maar drie toestellen aangekondigd onder de naam HTC One. Hét vlaggenschipmodel, het beste en snelste toestel van de serie, is de HTC One X. De HTC One X doet het bijzonder goed in reviews van verschillende websites en iedereen is zéér positief over het toestel.

Vergelijk HTC One X aanbiedingen – Nu leverbaar!

Sony Xperia S

Sony Xperia S productfotoSony als een smartphone-ontwikkelaar is gloednieuw! Voorheen werkten ze samen met Ericsson onder de naam Sony-Ericsson, maar sinds februari zijn ze gescheiden en gaat Sony onder eigen vlag door. Het eerste toestel van Sony is de Xperia S en het is een erg mooi toestel. Ook over dit toestel zijn de eerste reviews bijzonder goed gestemd, waarmee ook dit toestel een topper is. Kan de nieuwe Xperia serie Sony naar grote hoogten brengen en wil jij ze daar een handje mee helpen? Dat kan, want de Sony Xperia S is nu leverbaar!

Vergelijk de Sony Xperia S aanbiedingen – Nu leverbaar!


Tags: , , , , , ,