HTC One X: “meest opwindende Android smartphone tot nu toe!”

Vandaag zijn de eerste acties van de HTC One X in ons systeem ingevoerd. Dit toestel gooit hoge ogen bij verschillende websites en het lijkt dan ook een succesnummer te worden. Wil jij er als eerste bij zijn? Pre-order hem dan nu!

HTC One X voorkantGizmodo viel gisteren met de deur in huis door te zeggen dat de HTC One X de meest opwindende Android smartphone tot nu is! Een flinke claim en om eerlijk te zijn: het toestel bevat de elegantie die we gewend zijn van HTC en specificaties om van te watertanden. De One X zal draaien op Android 4.0, waarmee het een van de eerste Ice Cream Sandwich toestellen van HTC is en het toestel heeft ook Sense 4.0 meegekregen. Daarnaast draait het geheel op de razendsnelle Nvidia Tegra 3 processor, waar we al vaker aandacht aan geschonken hebben. Het Super LCD2 scherm heeft een grootte van 4,7 inch en een resolutie van 1280×720 (720p). De camera heeft 8 megapixels tot zijn beschikking en een f-stop waarde van 2.0, wat betekent dat de lens best veel licht door kan laten. Ook heeft de camera een eigen image-processor wat de snelheid van het foto’s maken ten goede komt (en de kwaliteit mogelijk ook).

HTC One X overzichtHTC heeft de One X neergezet als hun 2012 flagship (het neusje van de zalm van hun line-up) en Gizmodo lijkt het helemaal eens te zijn met het bedrijf want ze zijn écht heel erg enthousiast over dit beest van een smartphone. Nu is het met zijn lengte van 134 millimeter geen klein toestel. Sterker nog, hij is ongeveer een centimeter langer dan de Samsung Galaxy S2! Maar vinden we dat erg? Natuurlijk niet! Kom maar op met die One X!

httpv://www.youtube.com/watch?v=tFdInvU1w4Y

Het toestel zal rond april leverbaar worden, maar je kunt de HTC One X nu al bestellen. Vergelijk hier de HTC One X aanbiedingen en als je een bericht wil ontvangen zodra de One X leverbaar is, dan kun je jezelf aanmelden voor de alert.


Tags: , , , ,