HTC Desire HD, Incredible S en ChaCha krijgen Android 2.3.5

HTC is begonnen met het updaten van de HTC Desire HD, Incredible S en ChaCha. Momenteel draaien de drie toestellen wel al op Android 2.3 maar met de update wordt 2.3.5 geïnstalleerd samen met Sense 3.0.

HTCEr heerst nog wel wat onduidelijkheid over de update. Zo heeft alleen HTC UK bevestigd dat de update eraan komt, en alleen voor de Desire HD en Incredible S. Die twee toestellen krijgen de update naar 2.3.5 en krijgen tevens een update van Sense 2.1 naar Sense 3.0. Hoewel alleen voor Groot Brittannië de update officieel is aangekondigd zijn er ook berichten opgedoken van gebruikers elders in Europa die de update ontvangen hebben. Voor de ChaCha zit het iets anders. In Nieuw-Zeeland heeft de ChaCha de 2.3.5 update gekregen, al is Sense niet geüpdatet.

Dit is niet de eerste keer dat er onduidelijk bestaat over updates van HTC. Een paar maanden geleden was er ook enorm onduidelijkheid over de 2.3.3 update. Er was heel lang onduidelijk welke toestellen de update zouden ontvangen. Zo zou de update alleen gelden voor de nieuwere modellen en zou de originele Desire buiten de boot vallen. Niet veel later kwam HTC daarop terug en zeiden ze de Desire tóch te updaten. Daarna gingen er wat maanden overheen en uiteindelijk moesten HTC Desire gebruikers genoegen nemen met een gebrekkige en slecht werkende update.

Het is nu dus even afwachten welke modellen de update kunnen ontvangen, maar zodra er meer duidelijk is zullen we het hier melden.


Tags: , , , , ,