Gerucht: HTC komt met verbeterde One (M8)

Er gaan al een tijdje geruchten over de HTC One (M8) Prime, een vernieuwd en verbeterd model van de HTC One (M8). Een van de vernieuwingen van de (M8) Prime zou de camera zijn want die is verbeterd.

HTC One (M8) Prime: betere camera, beter materiaal en waterdicht

HTC One (M8) PrimeHet kan zijn dat HTC leentjebuur gespeeld heeft bij Samsung maar ook zij komen met een Prime-model. De HTC One (M8) Prime is een verbeterde versie van de huidige One (M8) en zal als hoofdmateriaal gebruikmaken van een mix tussen aluminium en rubber. Deze combinatie zou voor een enorm sterk maar tegelijkertijd ook licht materiaal moeten zorgen dat erg lang mee gaat. Mogelijk maakt HTC voor de (M8) Prime gebruik van een materiaal genaamd Aluminium-(Silicon Carbide).

Daarnaast zal de (M8) Prime waterdicht zijn, waarmee het toestel de concurrentie aan gaat met de Galaxy S5 en de Xperia Z2. Ook de overige specificaties zijn uitgelekt. Zo zou het toestel een gloednieuwe Snapdragon 810-processor krijgen, een 5,5 inch-scherm met een resolutie van 2560×1440 pixels en 3Gb aan werkgeheugen.

Communicatie-manager van HTC reageert op recente lekken


Hoewel er normaal nooit op geruchten gereageerd wordt door fabrikanten is het in het geval van de HTC One (M8) Prime wat anders. Jeff Gordon, Online Communications Manager bij HTC, heeft namelijk gereageerd op eerdere geruchten via Twitter: “In de afgelopen paar dagen heeft een bekende ‘lekker’ het compleet bij het verkeerde eind gehad wat betreft zijn laatste twee lekken. Kijk uit waar je je nieuws vandaan haalt.” Evleaks reageerde daar op door te zeggen dat hij liever een ‘lek artiest’ genoemd wil worden. Gordon reageerde daar weer op door te stellen dat zijn laatste Tweet niet gericht was op de persoon die er op reageerde (doelend op evleaks). Daarop volgde een aantal Tweets van @evleaks waarin vrij veel specificaties uit de doeken werden gedaan.

Bron: GSMarena


Tags: , , , ,