Gerucht: Samsung Galaxy S5 Prime te zien in video

Er is een video opgedoken van de vermoedelijke Samsung Galaxy S5 Prime. In de video is een goudkleurige Galaxy S5 Prime te zien en degene die het toestel heeft laat diverse details zien. Ook zijn er nieuwe foto’s online geplaatst.

Galaxy S5 Prime in video te zien

De video laat een goudkleurige Galaxy S5 Prime zien en het materiaal dat gebruikt is voor de achterkant is aluminium. Verder lijkt het toestel erg veel op de normale Galaxy S5. Wel zou het toestel wat dikker zijn dan de Galaxy S5 en het scherm is scherper. Niet heel gek ook want het 5,2 inch-scherm zou resolutie hebben van 2560×1440 pixels. Flink wat meer dan de 1920×1080 pixels van de Galaxy S5.

Samsung zou momenteel nog bezig zijn met het testen van de Galaxy S5 Prime en daarom is het mogelijk dat het huidige design niet definitief is. Heel veel zal het uiteindelijke design waarschijnlijk niet afwijken. De Galaxy S5 Prime is door Samsung nog niet officieel aangekondigd maar het gerucht gaat dat het toestel uit moet gaan komen in juni. Als de geruchten over de Galaxy S5 Prime kloppen komt het mogelijk lijnrecht tegenover de LG G3 te staan, een toestel dat ook een scherm krijgt met een hoge resolutie.

Galaxy S5 Prime 03 Galaxy S5 Prime 02 Galaxy S5 Prime 01

Bron: GSMarena


Tags: , , , ,