LG G3 te zien in haarscherpe foto’s

De aankondiging van de LG G3 komt steeds dichterbij en LG zelf heeft al een officiële teaser uitgebracht maar nu is het toestel te bewonderen op haarscherpe persfoto’s. Zo’n beetje alles van het toestel in inmiddels uitgelekt.

LG G3 te zien in duidelijk persfoto’s

Of LG heeft de beveiliging niet op orde, of ze zitten zelf achter de lekken van de LG G3 (marketingtechnisch een slimme stunt) maar hoe je het ook went of keert: alles van het nieuwe paradepaardje van LG ligt inmiddels op tafel. Nu zijn er duidelijke persfoto’s online verschenen die het toestel laten zien in drie kleuren, namelijk wit, zwart en goudkleurig. Ook is het geborstelde aluminium (?) goed te zien.

LG G3 kleurenDe LG G3 heeft volgens de geruchten een 5,5 inch-scherm met een resolutie van 2560×1440 pixels, er zit een 2,26GHz quadcore-Snapdragon 801 in en qua opslag en werkgeheugen zijn er twee modellen: 16GB opslag en 2GB werkgeheugen of 32GB opslag en 3GB werkgeheugen. De camera aan de achterkant heeft een resolutie van 13 megapixels en beschikt over video stabilisatie. De camera aan de voorkant moet het doen met 2,1 megapixels. Ook is er infrarood aan boord zodat je je televisie kunt bedienen met je telefoon.

LG G3Op 27 mei wordt de LG G3 officieel aangekondigd, maar een prijs of wanneer het toestel uit gaat komen is nog niet duidelijk.

Wil je op de hoogte blijven van acties? Meld je dan aan voor de LG G3 alert!

Bron: GSMarena


Tags: , , , ,