LG komt met G2 Mini tijdens Mobile World Congress

LG plaatste op de eigen Facebook-pagina van het merk een foto waaruit blijkt dat het ze tijdens het Mobile World Congress de LG G2 Mini aan gaan kondigen.

LG G2 Mini komt er aan!

Het is een beetje vreemd, om aan te kondigen dat je tijdens het Mobile World Congress de LG G2 Mini aan gaat kondigen, maar dat is precies wat LG heeft gedaan. Via een plaatje op Facebook heeft LG aan de wereld laten weten dat de LG G2 een kleiner broertje krijgt (of zusje, afgaande op de kleuren van het plaatje) en dat het toestel tijdens het Mobile World Congress volledig uit de doeken gedaan wordt.

LG G2 Mini aankondigingSpecificaties zijn nog niet officieel vrijgegeven, maar afgaande op de foto is wel te gokken wat de grootte gaat zijn. De LG G2 heeft een lengte van 138,5mm en een breedte van 70,9mm en de LG G2 Mini zou (gebaseerd op dit plaatje) een grootte moeten hebben van 115mm x 59,4mm. PhoneArena heeft echter informatie van keuringsinstantie FCC waarin gemeld wordt dat het toestel een grootte heeft van 128,8mm x 65,8mm, wat flink afwijkt van het door LG getoonde plaatje. Een van de twee klopt niet maar wij nemen aan dat het plaatje betrouwbaarder is wat betreft de afmetingen. De LG G2 Mini heeft vermoedelijk een scherm van tussen de 4 en 4,7 inch.

Interesse in de LG G2 Mini? Meld je aan voor de G2 Mini alert en je krijgt een mail zodra er acties zijn!

Bron: Facebook en PhoneArena


Tags: , , , ,