Afbeelding van LG-smartphone met toetsenbord gelekt

Er is een afbeelding online verschenen van een onaangekondigde smartphone van LG. Het meest opvallende aan dit toestel is het uitschuifbare toetsenbord, iets dat bijna niet meer toegepast op smartphones.

Afbeelding van de LG F3Q lekt uit

Een van de meest populaire Android-smartphones met een toetsenbord is waarschijnlijk de HTC Desire Z. Dit toestel maakte gebruik van een uitschuifbaar toetsenbord en was geliefd bij veel gebruikers. HTC heeft na de Desire Z geen smartphones met een dergelijke toetsenbord uitgebracht en dat terwijl de Desire Z zelfs nu nog een schare trouwe fans heeft. Die fans zullen wel eens heel blij kunnen worden van de uitgelekte afbeelding van een LG-smartphone.

LG F3QDe afbeelding laat de LG F3Q zien, een mid-range smartphone uit de F-serie van LG. Hier in Nederland kennen we vooral de L-serie terwijl de F-serie hier niet heel bekend is. Alleen de F5 is hier te koop. Zelf zetten we wel wat vraagtekens bij de gelekte afbeelding, voornamelijk omdat het er niet heel erg professioneel uit ziet. Als ons gezegd was dat de afbeelding in Paint is gemaakt hadden we het bijvoorbeeld ook wel geloofd. Van de andere kant: @evleaks heeft vaak afbeeldingen gelekt van toestellen die later echt blijken te bestaan.

LG F3Q de opvolger van de LG Mach?

Na wat speurwerk zijn we erachter gekomen dat LG eind 2012 een zelfde soort toestel heeft uitgebracht. De LG Mach lijkt heel veel op de gelekte afbeelding en is nooit naar Europa gekomen. De specificaties van het toestel zijn niet heel erg slecht en plaatsen het toestel in de mid-range categorie (4 inch, 480×800 pixels, 1GB werkgeheugen, 8GB opslag, 5-megapixelcamera en een 1,2GHz dual-core processor). De LG F3Q zou (mocht het toestel echt in de pijplijn zitten) dus een opvolger kunnen zijn van de LG Mach.

LG Mach

Of de LG F3Q naar Nederland komt is nog niet te zeggen, maar afgaande op de LG Mach gaan we er van uit dat het toestel niet hierheen komt.

Bron: @evleaks

 


Tags: , , , , , ,