HTC One (M9) zou twee 20-megapixelcamera’s aan de achterkant hebben

De HTC One (M9) zou aan de achterkant twee 20-megapixelcamera’s hebben. Daarmee zou het net als bij de One (M8) mogelijk zijn om de focus bij focus achteraf te verleggen. Aan de voorkant zou een 4-megapixelcamera zitten.

De HTC One (M8) heeft achterop twee camera’s zitten. Normaal wordt zoiets gebruikt voor 3D-foto’s maar de One (M8) gebruikt de twee camera’s iets anders. Eén camera maakt een gewone foto en de andere zorgt voor diepte-informatie. Hierdoor is het mogelijk de focus van de foto achteraf te verleggen waardoor je nooit meer een onscherpe foto hebt. Ook is het mogelijk een soort van 3D-foto te maken. Je kunt de foto dan bewegen door je telefoon te bewegen. Bekijk de diverse features in de onderstaande video:

HTC-One-(M9)-lekDe HTC One (M9) zou een zelfde soort setup hebben als de One (M8) maar dan met flink wat meer megapixels, namelijk 20 in plaats van 4. Mogelijk is HTC afgestapt van de UltraPixel-technologie die ze voorheen gebruikte. Daardoor waren veel megapixels niet mogelijk en de kwaliteit van de foto’s was ook niet altijd het beste. De twee 20-megapixelcamera’s worden bijgestaan door een dual-tone dual-LED flits en voorop zit nog een 4-megapixelcamera. Die frontcamera maakt overigens wél gebruik van de UltraPixel-technologie.

Het scherm zou een grootte hebben van 5 inch en de resolutie zou 1080×1920 pixels zijn. De processor zou een Snapdragon 810 zijn en er zou 3GB werkgeheugen aanwezig zijn. Het toestel draait op Android 5.0 in combinatie met HTC Sense 7.0.

Het toestel wordt hoogstwaarschijnlijk aangekondigd tijdens het MWC begin maart.

Utopia-in-progressBron: GSMarena

 


Tags: , , , , ,