HTC One (M8) krijgt binnenkort de Android 5.0-update

Ben je een HTC One (M8)-gebruiker en zit je te wachten op de Android 5.0-update? Geef het dan nog een paar weekjes, want de update is bijna af en kan dan wereldwijd uitgerold worden!

HTC-One-M8-voor-en-achterkant

HTC beloofde eerder dat de One (M8) binnen 90 dagen van de release van Android 5.0 de nieuwe versie zou ontvangen. HTC ontving Android 5.0 begin november en inmiddels zijn er zo’n 60 dagen verstreken. De update zou volgens een bron bijna klaar zijn en zou binnen 1 á 2 weken uitgerold gaan worden. HTC lijkt zich dus aan zijn belofte te kunnen houden, wat uiteraard goed nieuws is!

Hoe snel de update uiteindelijk uitgerold gaat worden is niet bekend en ook niet te voorspellen. De update moet namelijk in veel gevallen ook nog getest en gekeurd worden door providers voordat deze uitgerold kan worden.

Hoewel Android 5.0 natuurlijk een grote update is zie je op de oppervlakte niet heel veel veranderen. HTC maakt gebruik van zijn eigen Sense-uiterlijk waardoor veel veranderingen van Android niet te zien zijn. Sense verandert namelijk niet of nauwelijks waardoor je het vooral moet hebben van de veranderingen onder de motorkap. Wel zullen er wat nieuwe features beschikbaar zijn. Sense 7.0 wordt waarschijnlijk tegelijk met de HTC One (M9) aangekondigd en brengt grotere veranderingen met zich mee.


Tags: , , , ,