HTC One S te updaten naar Android 4.0.4

HTC heeft een update uitgebracht voor de HTC One S. De update komt met Android 4.0.4 en onder andere een verbeterde camera. Mogelijk is ook de accuduur van de HTC One S beter na de update.

Update voor de HTC One S komt met mooie verbeteringen

HTC One SDe update voor de HTC One S kan OTA binnengehaald worden. OTA betekent ‘over the air’ en wil zeggen dat je je telefoon niet aan hoeft te sluiten op een computer om te kunnen updaten. De update komt met Android 4.0.4 en Sense 4.1. Ook kun je de zwarte balk die onder bepaalde apps verschijnt weghalen. Die balk verschijnt wanneer apps niet geoptimaliseerd zijn voor Android 4.0 en kan nu dus verwijderd worden. Ook de camera van de One S is met de update verbeterd waardoor de witbalans en autofocus beter werken. Daarnaast is de stabiliteit verbeterd en moet het toestel in zijn algemeen sneller aanvoelen. Volgens HTC is ook de accuduur verbeterd. De update voor de HTC One S lijkt dus veel op de update van de HTC One X die eerder uit kwam.

Android 4.1 voor de One-serie van HTC staat in de wachtrij

Over een tijdje moet er overigens ook Android 4.1 verschijnen voor de One-serie van HTC al is niet bekend wanneer we deze precies kunnen verwachten.

Bekijk aanbiedingen van de HTC One S

Tags: , , ,