HTC kondigt de Desire C aan

HTC heeft vandaag officieel de HTC Desire C geïntroduceerd. Het is een budget-toestel dat ons erg doet denken aan de Wildfire, maar dan met allerlei nieuwe features en snufjes die horen bij een gloednieuwe smartphone.

HTC Desire CGisteren maakten enkele websites al melding van deze nieuwe HTC smarpthone en nu is hij officieel aangekondigd door HTC. Op het toestel staat Android 4.0 geïnstalleerd en op het 3,5 inch scherm kun je prima werken en navigeren. Tot nu toe dus erg netjes, want meestal zie je op budget-toestellen geen Android 4.0 staan. We gaan verder: je kunt gebruik maken van een FM-radio, WiFi, 3G/HSDPA, Bluetooth 4.0 en je kunt foto’s maken met de 5 megapixel camera. De processor heeft een snelheid van 600MHz en de Desire C heeft 512MB werkgeheugen tot zijn beschikking. Natuurlijk heb je ook opslag-geheugen nodig en dat krijg in je in de vorm van 4GB wat uit te breiden is met een MicroSD kaartje.

Het érg nette budget-toestel moet later deze maand uitkomen in de kleuren ‘Polar White’, ‘Stealth Black’ en ‘Flamenco Red’ in een beperkt aantal Europese landen. Vaak betekend ‘beperkt aantal’ niet veel goed voor ons koude kikkerlandje, maar deze keer horen ook wij bij het beperkte aantal landen! De losse prijs van de HTC Desire C zal rond de €220 komen te liggen.


Tags: , ,