HTC: Join us to see what’s next

HTC heeft uitnodigingen verstuurd voor een persevenement tijdens het Mobile World Congress. We moeten ons bij HTC voegen om te zien wat er aan zit te komen. En wat staat bovenaan de lijst der verwachtingen? De HTC One (M9)/Hima.

Utopia-in-progressVorig jaar werd de HTC One (M8) niet gepresenteerd tijdens het MWC in Barcelona maar besloot HTC het toestel na de beurs uit de doeken te doen. Dit jaar pakt HTC het wat anders aan en gaan ze wel voor een persconferentie tijdens de beurs. Alle ogen zijn uiteraard gericht op de opvolger van de One (M8) en de kans is dan ook zeer groot dat die aangekondigd gaat worden. Het is echter nog altijd niet duidelijk of dat toestel de HTC One (M9) gaat heten of HTC One Hima.

HTC gaat wel flinke concurrentie krijgen tijdens het Mobile World Congress. Zo gaat Samsung hoogstwaarschijnlijk de Galaxy S6 en S6 Edge aankondigen, LG komt waarschijnlijk met de G4 en Sony komt met de Xperia Z4. En naast die high-end smartphones zullen er waarschijnlijk ook nog tal van goedkopere toestellen aangekondigd worden.

Het Mobile World Congress wordt in Barcelona gehouden van 2 tot en met 5 maart en die week zullen we dan ook uitgebreid verslag doen van alle nieuwtjes!

Bron: Techradar

 

 


Tags: , , , ,