HTC focust op Desire-toestellen tijdens CES

Het lijkt erop dat HTC de focus tijdens CES heeft liggen op de Desire-toestellen. De opvolger van de HTC One (M8) zal niet zijn opwachting maken tijdens de beurs in Las Vegas.

Always-Desire-MoreHTC heeft een plaatje online gezet waarop staat “Always Desire more” wat erop lijkt te duiden dat de focus van HTC tijdens CES op de Desire-toestellen komt te liggen. Of het om één toestel gaat of meerdere toestellen is echter niet bekend. Op 5 januari vindt er een speciaal persevenement plaats van HTC en mogelijk worden dan nieuwe toestellen onthuld. Een van de toestellen die mogelijk wel onthuld gaat worden is de HTC ‘A-12’, een toestel met een 4,7 inch-scherm met een resolutie van 720×1280 pixels, een Snapdragon 410, 1GB werkgeheugen en een 8-megapixelcamera.

De opvolger van de HTC One (M8) wordt hoogstwaarschijnlijk niet aangekondigd begin januari. Het toestel, met de naam Hima, vindt mogelijk plaats rond het MWC in Barcelona begin maart. Op die manier wordt de aandacht beter verdeeld dan wanneer je alles in één keer aankondigt.

Van de Hima zijn overigens specificaties uitgelekt. Zo zou het toestel een 5 inch-scherm hebben met een resolutie van 1080×1920 pixels, er zit een Snapdragon 810 in, 3GB werkgeheugen, een 20,7-megapixelcamera achterop en een 13-megapixelcamera voorop. De specificaties zijn te vinden in een plaatje van de AnTuTu Benchmark-app dat online gezet is door Twittergebruiker @upleaks.

Bron: GSMarena

 


Tags: , , , , , , ,