Hands-on: Samsung Galaxy S6

Galaxy-S6-schermEen redactielid van GSMacties.nl heeft de Samsung Galaxy S6 nu al in handen gehad en aan de tand kunnen voelen. In deze Samsung Galaxy S6 hands-on lees je alles over deze indrukwekkende smartphone.

Tijdens de ontwikkeling van de Samsung Galaxy S6 ging de telefoon schuil onder de naam Project Zero omdat Samsung helemaal opnieuw wilde beginnen. Er is voorafgaand aan de ontwikkeling van de Galaxy S6 dan ook goed geluisterd naar de wensen en klachten van gebruikers van onder andere de Samsung Galaxy S5. Zo kwam naar voren dat er veel klachten waren over TouchWiz, over de vele vooraf geïnstalleerde apps en de uitstraling die niet premium genoeg zou zijn. Dit alles is meegenomen in Project Zero met de Galaxy S6 als resultaat. → Lees verder: Het design

1 – Inleiding
2 – Het design
3 – Het scherm
4 – De hardware
5 – De camera’s
6 – De software
7 – De features
8 – Conclusie
Vergelijk direct alle Samsung Galaxy S6 prijzen!

[wpsr_facebook url=”https://www.gsmacties.nl/nieuws/2015/03/hands-on-samsung-galaxy-s6/”]


Tags: , , ,