Belfunctie nu ook in WhatsApp voor Windows Phone

In de nieuwste versie van WhatsApp voor Windows Phone is het mogelijk om te bellen. Daarmee is Windows Phone het vierde platform waarop je kan bellen met WhatsApp. Eerder ontvingen Android, BlackBerry 10 en iOS de update al.

Eerder dit jaar ontvingen WhatsApp op Android en BlackBerry 10 de update zodat gebruikers kunnen bellen, daarna was iOS aan de beurt en nu heeft WhatsApp op Windows Phone de update ook ontvangen. Vanaf vorige maand werd de functie al getest maar nu kunnen alle gebruikers er gebruik van maken.

WhatsApp-bellen-Windows-Phone

Onderin een balkje bij een gesprek staat nu een telefoontje en daarmee kun je naar andere gebruikers bellen, ongeacht of die op Android of iOS zitten.

Nog veel problemen met bellen via WhatsApp

Veel gebruikers (op alle platformen) klagen dat de gesprekskwaliteit in WhatsApp niet heel geweldig is. Soms is er erg wel 2 seconden vertraging aanwezig, het geluid klinkt vaak blikkerig en er is vaak veel ruis aanwezig. Ook kan het zijn dat gesprekken haperen. Gebruikers melden ook redelijk vaak dat ze per ongeluk iemand bellen. De belknop zit namelijk vlakbij de bijlage- en emoji-knoppen waardoor je er gemakkelijk op mis kan drukken. WhatsApp begint dan meteen met bellen.


Tags: , , ,