Nieuwe WhatsApp voor Windows Phone bijna klaar?

Eind april hadden we het laatste bericht over WhatsApp geplaatst. Intern was toen versie 2.9.69 uitgekomen, érg dicht bij versie 3.0 dus! Maar mogelijk wordt de nieuwe WhatsApp geen V3 genoemd.

Langverwachte WhatsApp update voor Windows Phone bijna klaar!

WhatsApp updateAls we een Twitteraar mogen geloven dan kunnen we de nieuwe versie van WhatsApp binnen twee weken verwachten. De Twitteraar, die Taos Hum heet, is momenteel versie 2.10.7.0 aan het testen en daarmee lijkt WhatsApp afgestapt van versie 3.0. Taos Hum zelf zegt ook dat hij niet verwacht dat de nieuwe versie V3 zal heten. Betekent dit dat de ‘grote’ update minder groot zal zijn dan verwacht? Absoluut niet! Een gebruiker op Gathering of Tweakers heeft de informatie van verschillende Tweets van Taos even bij elkaar gezet in een handig overzicht van de nieuwe features:

– De app verbruikt minder batterij
– Geen streaming-audio-hack meer
– Veel sneller en stabieler
– Betere favorieten-lijst
– Geen nieuwe interface, wel de correcte emoticons
– Berichten worden in de achtergrond al opgehaald
– Mogelijk geen versie 3.0
– Qua features veranderd er weinig maar werkt het allemaal een stuk beter
– Release in de eerste helft van juni

Nu moeten we wel nog even aangeven dat Taos Hum mogelijk geen officiële medewerker is van WhatsApp, maar dat hij wel toegang heeft tot de testversies. Het is echter niet te verifiëren wat Taos precies doet (hij lijkt een bèta tester te zijn) en of zijn informatie klopt. Mocht al het bovenstaande gewoon correct zijn dan zie je binnenkort op je Windows Phone-toestel een update-notificatie verschijnen in de Windows Phone Store.

Bron: Twitter


Tags: , ,