HTC brengt 1 september de Desire 626 uit

HTC heeft vandaag de Desire 626 aangekondigd en ook de releasedatum is direct bekendgemaakt: vanaf 1 september ligt deze telefoon in Nederland in de winkels. De prijs is nog niet bekendgemaakt.

De HTC Desire 626 is een leuke mid-range smartphone met (afgaande op de specificaties) een prima camera aan boord. De telefoon heeft een 5 inch-scherm met een resolutie van 720×1280 pixels, er zit een 1,2GHz quad-core Snapdragon-processor in, 2GB werkgeheugen, 16GB opslag (uitbreidbaar), achterop zit een 13-megapixelcamera en voorop zit een 5-megapixelcamera.

HTC-Desire-626

Er zijn twee puntjes waar direct de aandacht op valt bij deze telefoon: de 13-megapixelcamera en het uitbreidbare geheugen. We beginnen bij de camera, die flink wat megapixels heeft én gebruikmaakt van de HTC Eye-software. Hiermee beschik je over Face Tracking waardoor je gezicht altijd in beeld blijft, selfies maken met je stem en de mogelijkheid twee gezichten samen te voegen in één foto, en daarnaast nog enorm veel opties om de perfectie foto of selfie te maken!

De HTC Desire 626 ligt vanaf 1 september in de winkels voor een nog onbekende prijs. De voorganger, de Desire 620 had echter een adviesprijs van 250 euro tijdens de release dus dat zal met de Desire 626 niet veel anders zijn gokken we zo.

De HTC Desire 626G, die in feite hetzelfde is als de Desire 626 maar met een MediaTek-processor in plaats van Snapdragon, is wel al in Nederland verkrijgbaar maar wel slechts bij een select aantal winkels.


Tags: , , ,