LG G4 Stylus, HTC One M9+, Xperia Z3 Plus en Xperia C4 nu leverbaar

Maar liefst vier smartphones zijn sinds kort leverbaar! Het gaat om de LG G4 Stylus, de HTC One M9+, de Sony Xperia Z3 Plus en de Xperia C4.

LG G4 Stylus

G4-Stylus-front-thumbDe LG G4 Stylus doet qua naam vermoeden dat het om een LG G4 met stylus gaat maar dat is niet helemaal waar. De LG G4 Stylus is een goedkopere versie van de

G4, maar dan met een stylus. Qua hardware is hij beter te vergelijk met de LG G4c, een midrange smartphone. De G4 Stylus heeft een 5,7 inch-scherm met een resolutie van 720×1280 pixels. De processor is een quad-core met een snelheid van 1,2GHz (Snapdragon 410). Er is 1GB werkgeheugen aanwezig en 8GB opslag (uitbreidbaar).

Achterop zit een 8-megapixelcamera en voorop zit een 5-megapixelcamera. De accu heeft een capaciteit van 3000mAh en de telefoon draait op Android 5.0.

Bekijk acties van de LG G4 Stylus
Bekijk losse prijzen van de LG G4 Stylus

HTC One M9+

One-M9-Plus-front-thumbDe HTC One M9+ is een betere versie van de normale HTC One M9. Het scherm is met zijn 5,2 inch iets groter, de resolutie van 1440×2560 pixels is een flinke verandering ten opzichte van 1080×1920 pixels en de processor is aangepast. Er zit een chipset van Mediatek in, in plaats van de Snapdragon 810 die in de normale One M9 zit. Qua snelheid zullen ze elkaar echter niet veel ontlopen. Er is 3GB werkgeheugen aanwezig en 32GB opslag (uitbreidbaar).

Achterop zitten twee camera’s, namelijk eentje met 20 megapixels en eentje met 2,1 megapixels. Foto’s en filmpjes worden gemaakt met de 20-megapixelcamera terwijl de 2,1-megapixelcamera bedoeld is om diepte vast te leggen. Voorop zit een 4-megapixelcamera. De accu heeft een capaciteit van 2840mAh, de telefoon draait op Android 5.0 en er is een vingerafdrukscanner aanwezig.

Bekijk acties van de HTC One M9+
Bekijk losse prijzen van de HTC One M9+

Sony Xperia Z3 Plus

Z3-plus-front-thumbDe Sony Xperia Z3 Plus is een beetje een aparte telefoon. Het is eigenlijk de Sony Xperia Z4 en zo wordt hij in thuisland Japan ook verkocht. De reden dat hij hier Z3 Plus heet komt door de verschillen tussen Japan en de rest van de wereld. In Japan is het verschil met de Z3 groot genoeg om hem de Z4 te noemen, maar in de rest van wereld is dat verschil kleiner vanwege wat de concurrentie doet. Het scherm heeft een grootte van 5,2 inch en een resolutie van 1080×1920 pixels. Er zit een Snapdragon 810 die beschikt over een 1,5GHz quad-core in combinatie met een 2GHz quad-core. Er zit 3GB werkgeheugen in de Xperia Z3 Plus en 32GB opslag (uitbreidbaar).

Achterop zit een 20,7-megapixelcamera en voorop zit een 5,1-megapixelcamera. De telefoon draait op Android 5.0 en beschikt over een 2930mAh-accu.

Bekijk acties van de Sony Xperia Z3 Plus
Bekijk losse prijzen van de Sony Xperia Z3 Plus

Sony Xperia C4

Xperia-C4-front-thumbDe Sony Xperia C4 biedt veel voor weinig en is een soort prijsvechter van Sony. De losse prijs ligt net boven de 300 euro en daarvoor krijg je een 5,5 inch-scherm met een resolutie van 1080×1920 pixels, 16GB opslag (uitbreidbaar), 2GB werkgeheugen en een 1,7GHz octa-core processor van MediaTek. Achterop zit een 13-megapixelcamera en voorop zit een 5-megapixelcamera.

De Xperia C4 draait op Android 5.0 en beschikt over een 2600mAh-accu. De Xperia C4 heeft dus de prijs van een midrange smartphone maar hardware die meer in de buurt va een high end smartphone zit.

Bekijk acties van de Sony Xperia C4
Bekijk losse prijzen van de Sony Xperia C4

Tags: , , , ,