OnePlus 2 al meer dan een miljoen keer besteld

Deze week kondigde OnePlus de OnePlus 2 officieel aan. De smartphone volgt de zeer populaire OnePlus One op en dat is te merken: er zijn inmiddels al een miljoen bestellingen geplaatst!

OnePlus noemt zijn OnePlus 2 de ‘flagship killer‘ en dat is nogal een claim om te maken. Echter, als we kijken naar de telefoon waar de OnePlus 2 mee concurreert dan zien we prijzen die al snel boven de 500 euro zitten, véél meer dan de 339 euro van de OnePlus 2! Het is dan ook niet logisch dat de telefoon nu al zo populair is.

OnePlus-2-reserveringen

Net als bij de OnePlus One maakt OnePlus gebruik van een systeem op basis van first come, first serve. Doordat je moet reserveren kan OnePlus inschatten hoeveel telefoons er geproduceerd moeten worden en kan de productie efficiënter gemaakt worden waardoor de prijs laag gehouden kan worden. Hoe lang de wachttijd momenteel is is niet bekend, maar mogelijk moet nog wel even wachten op je OnePlus 2 als je hem nu reserveert.

Als je hem nu reserveert wil dat overigens niet zeggen dat je hem moet kopen. Een uitnodiging is vrijblijvend en zodra er een telefoon beschikbaar is krijg je een seintje. Je kunt dan alsnog beslissen of je hem wel of niet wilt hebben.

OnePlus-2


Tags: , , , ,