Sony slaat Android 5.1.1 voor sommige toestellen over

Sony heeft al bekendgemaakt welke smartphones de update naar Android 6.0 krijgen, maar diverse smartphones zouden ook nog Android 5.1.1 ontvangen. Die update lijkt nu in een aantal gevallen geschrapt te zijn.

Sony heeft diverse toestellen die dit jaar uitgekomen zijn nog niet geüpdatet naar Android 5.1.1, ook al zat dat wel in de planning. Inmiddels is Android 6.0 uitgebracht en lijkt een update naar Android 5.1.1 nóg verder weg. Maar is goed nieuws want het lijkt erop dat Sony de Android 5.1.1-update simpelweg over gaat slaan.

Android-6.0-Sony-Xperia-C4Gebruikers van de Sony Xperia Z3+, Z4 Tablet, Xperia, Xperia C4, Xperia C5 Ultra, Xperia M4 Aqua en de Xperia M5 zullen hoogstwaarschijnlijk hun toestel binnenkort kunnen updaten naar Android 6.0 (mogelijk tegen het einde van het jaar of begin volgend jaar). De bovengenoemde Xperia’s stonden overigens al op de planning wat het krijgen van een update naar Android 6.0 betreft maar er was wat onduidelijkheid omdat er nog een update naar Android 5.1.1 zou komen.


Tags: , , , ,