Sony kondigt de Xperia E1 en T2 Ultra aan

Sony heeft twee nieuwe smartphones aangekondigd, namelijk de goedkopere Xperia E1 en de grotere Xperia T2 Ultra. Die laatste zal overigens ook niet de hoofdprijs kosten, al is de prijs van dat toestel nog niet officieel bekendgemaakt.

Sony kondigt de Xperia E1 en T2 Ultra aan

Sony Xperia E1De Sony Xperia E1 zal een prijs van rond de 140 euro krijgen en daarvoor krijg je een leuke budget-telefoon. Zo heeft de E1 een 4 inch-scherm met een resolutie van 480×800 pixels, 512MB werkgeheugen, 4GB opslaggeheugen, een 3-megapixelcamera en een dual-core 1,2GHz-processor. Het zijn voor de prijs best nette specificaties en daarom kan dit wel eens een populaire telefoon worden in de budgetcategorie.

Meld je aan voor de alert van de Sony Xperia E1 en blijf op de hoogte van scherpe acties!

Sony Xperia T2 UltraHet tweede toestel, de Sony Xperia T2 Ultra, is een phablet met wat mindere hardware. Het scherm heeft een grootte van 6 inch met een resolutie van 1280×720 pixels, er is 1GB werkgeheugen aanwezig en 8GB opslag. De processor is een quad-core 1.4GHz-processor van Qualcomm. Verder is er nog een 13-megapixelcamera aan de achterkant en een 1,1-megapixelcamera aan de voorkant. De prijs van de T2 Ultra is nog niet bekendgemaakt maar wordt geschat op zo’n 400 euro, al kan het ook minder zijn.

Meld je aan voor de alert van de Sony Xperia T2 Ultra en blijf op de hoogte van scherpe acties!

Van beide toestellen zal ook een Dual Sim-variant uitkomen.


Tags: , , , , , ,