Sony Xperia T, Xperia V en Xperia J aangekondigd

Sony heeft op de IFA-elektronicabeurs drie nieuwe Xperia toestellen aangekondigd. De namen, Sony Xperia T, Xperia V en Xperia J, zeggen niet al te veel over de toestellen maar Sony heeft mogelijk een succes in handen!

Sony komt met indrukwekkende Xperia-smartphones!

SonySony lijkt de smaak te pakken te hebben met haar smartphones. De huidige Xperia S is een bescheiden succes en als we naar de nieuwe line-up kijken dan kan Sony wel eens een groter succes in huis hebben. Is Sony op weg naar de gloriedagen die Sony-Ericsson gekend heeft met haar Cybershot- en Walkman-successen? Vooral de nieuwe Xperia T is een prachtig toestel met erg nette specificaties.

Sony Xperia T: de nieuwe elegante krachtpatser van Sony

Sony Xperia T - voorkantWe beginnen met de Sony Xperia T, het nieuwe vlaggenschip van het merk. Het toestel heeft een 4,55 inch ‘HD Reality Display’ met een resolutie van 1280×720. De processor is een 1,5GHz Snapdragon dual-core processor en er is 16GB opslaggeheugen beschikbaar. Een van de meest indrukwekkende onderdelen van het toestel is misschien nog wel de 13 megapixel camera. Behoorlijk wat megapixels dus en je kunt filmen in 1080p-kwalitei,t compleet met videostabilisatie. Op de Sony Xperia T staat nu nog Android 4.0.4 maar dat wordt snel geüpgraded naar Android 4.1 Jelly Bean. De Xperia T zal snel uitkomen voor een adviesprijs van 500 euro.

Schrijf je in voor de Xperia T alert en blijf op de hoogte van de eerste acties!

Sony Xperia V: geen vlaggenschip, wél indrukwekkende specificaties

Sony Xperia V - voorkantDan de Sony Xperia V, welke in dezelfde lijn ligt qua specificaties als de Xperia T. Het toestel is met zijn 4,3 inch scherm iets kleiner dan de Xperia T. De dual-core Snapdragon processor heeft ook hier een snelheid van 1,5GHz en ook hier vinden we een 13 megapixel camera op de achterkant. Wat zet de Xperia V dan apart van de Xperia T? Dat zijn twee leuke features, namelijk het feit dat de Xperia V spatwaterdicht is en ondersteuning biedt voor LTE-netwerken (4G). De Xperia V moet eind dit jaar of begin 2013 uit komen voor een adviesprijs van 500 euro.

Schrijf je in voor de Xperia V alert en blijf op de hoogte van de eerste acties!

Sony Xperia J: een mooi toestel voor een zachte prijs

Sony Xperia J - voorkantLast but not least is de Xperia J. Dit is het midrange model in de nieuwe Xperia reeks. Met zijn 4 inch scherm en een resolutie van 854×480 is het een stukje minder dan de twee eerdere toestellen. Ook heeft dit toestel ‘slechts’ een single-core 1GHz processor aan boord en een 5 megapixel camera. Aan mindere specificaties hangt natuurlijk ook een ander prijskaartje, namelijk een adviesprijs van 250 euro. De Xperia J moet ook ergens in de komende maanden uit komen.

Schrijf je in voor de0 Xperia J alert en blijf op de hoogte van de eerste acties!

Tags: , , , , , ,