Tele2 start nog dit jaar met verkoop 4G-abonnementen

Tele2 heeft bekendgemaakt dat het voor het einde van het jaar begint met de verkoop van 4G-abonnementen. Momenteel is 4G alleen beschikbaar voor bestaande klanten. Ook gaat de provider eigen winkels openen.

Tele2_logoTijdens het bekendmaken van de kwartaalcijfers heeft Tele2 gemeld dat er voor het einde van het jaar begonnen wordt met de verkoop van 4G-abonnementen. Momenteel biedt Tele2 een dekking van zo’n 90 procent in Nederland. Bestaande klanten kunnen hier al gebruik van maken. De komende maanden zal de provider blijven werken aan het 4G-netwerk zodat er een landelijke dekking gerealiseerd kan worden in het begin van 2016.

Omdat de uitrol van het 4G-netwerk nu bijna klaar is zal Tele2 voor het einde van het jaar beginnen met de verkoop van 4G-abonnementen. Hoe die eruit zullen gaan zien is echter nog niet bekendgemaakt.

Ook is bekendgemaakt dat Tele2 voor het einde van dit jaar zijn eerste winkel in Nederland gaat openen. In 2016 zullen er vervolgens meer winkels geopend worden.

Tele2 heeft het afgelopen kwartaal overigens geen verandering genoteerd wat mobiele klanten betreft. Met 841.000 klanten is er voor de provider dus weinig veranderd. Volgens Tele2 is er geen groei genoteerd omdat er minder gericht wordt op pre-paid en goedkope telefoons.


Tags: , , ,