‘Belrevolutie’ van Simpel: gratis bellen en sms’en

simpel-belrevolutie

Simpel introduceert als eerste provider in Nederland drie nieuwe sim only abonnementen met ‘gratis’ bellen en sms’en. Het gratis bellen en sms’en is inbegrepen bij een databundel vanaf 1 gigabyte en kost 10 euro per maand.

Belrevolutie

Twee weken geleden gaf Tele2 aan dat zij met haar nieuwe abonnementen een ‘data-oorlog‘ wilden ontketenen. Simpel wil nu op haar beurt de markt opschudden met een ‘belrevolutie’. Bij Simpel kun je nu gratis bellen en sms’en bij aanschaf van een databundel van 1, 2 of 3 gigabyte. Voor de bundel met 1GB data betaal je slechts 10 euro per maand.

Jasper de Rooij, algemeen directeur Simpel: “Simpel denkt en innoveert in het voordeel van onze klanten. Door als eerste gratis bellen en sms’en te introduceren, doen we dat. Hiermee stellen we het belang van onze klanten voorop, in tegenstelling tot andere telecomproviders. Zij houden juist krampachtig vast aan bestaande conventies, waarbij het klantbelang ondergeschikt is.”

Slechts tijdelijk beschikbaar

Simpel geeft aan dat de nieuwe abonnementen met gratis bellen en sms’en tot uiterlijk 31 december van dit jaar besteld kunnen worden. Wij verwachten echter dat deze periode verlengt zal worden indien de abonnementen een succes blijken.

Goedkoop of niet? Vergelijk!

Zijn deze sim only abonnementen van Simpel echt zo voordelig? Ontdek het zelf en vergelijk alle sim only abonnementen om een goede keuze te maken.

 


Tags: ,