Tele2 bedankt trouwe klanten met dubbele databundel

Tele2 maakte het bij het bekendmaken van de nieuwe 4G-abonnementen al bekend dat huidige klanten een verdubbeling krijgen van hun databundel. Tele2 heeft aan die klanten een brief gestuurd, voor het geval ze het nieuws gemist hadden.

Bij veel Tele2-klanten is er deze week dikke envelop op de mat gevallen. Wie de envelop open maakte zag het volgende:

Tele2-Brief

Tele2 waardeert zijn trouwe klanten en een verdubbeling van de databundel zolang het abonnement loopt is een erg fijn cadeau. Dat was echter niet alles want klanten kregen ook nog een ‘klein’ fysiek cadeautje in de vorm van de onderstaande A0-formaat poster.

Tele2-Te-Gek

Tele2 ontvangt op Facebook diverse positieve berichten na aanvang van deze spontane actie waaruit blijkt dat klanten dergelijke gebaren goed kunnen waarderen. Vaak zie je ook dat juist de nieuwe klanten genieten van veel voordelen en dat vaste klanten achter het net vissen. Het kan echter ook anders en dat laat Tele2 haarfijn zien.

Tele2-abonnement besteld, nét voordat de nieuwe abonnementen uitkwamen?

Er zullen vast mensen zijn die een Tele2-abonnement besteld hebben net voordat de nieuwe abonnementen aangekondigd waren. De nieuwe abonnementen zijn echter wat gunstiger en krijg je meer waar voor je geld. In sommige gevallen, als je bestelling nog loopt, is het mogelijk om dit om te laten zetten naar een nieuw abonnement. Van Belsimpel.nl weten we dat ze zelf mailen wanneer het mogelijk is de bestelling van een oud abonnement nog om te zetten. Vaak kan dat nog wanneer je het abonnement besteld hebt in combinatie met een telefoon die nog niet leverbaar is.

Mocht je willen weten of de bestelling van een oud abonnement nog omgezet kan worden neem dan even contact op met de winkel of webshop waar je het besteld hebt. Zij weten precies wat de mogelijkheden zijn en kunnen jou door dit proces begeleiden. Je kunt ook contact opnemen met je provider voor vragen over deze kwestie. Hier vind je een overzicht van diverse providers en je vindt er ook een linkje naar de klantenservice.

Tele2 abonnementen met smartphone

Nog geen klant van Tele2 of wil je je Tele2 abonnement verlengen? Vergelijk dan de nieuwe prijzen van Tele2 in combinatie met een smartphone:

Tele2 abonnement met smartphone


Tags: , , , , ,