Update-lijst Android 6.0 voor Samsung lekt uit

Er is een lijstje uitgelekt met daarop diverse smartphones van Samsung die de update naar Android 6.0 Marshmallow zullen ontvangen. Op de lijst staan onder andere de Galaxy S6, Galaxy Note 5, Galaxy S5 en diverse goedkopere modellen.

Samsung gaat de Android 6.0-update uitrollen in fases. Op de lijst zijn fase 1 en 2 te zien met de bijbehorende smartphones. In fase 1 vinden we de Samsung Galaxy Note 4, Galaxy Note 5, Galaxy Note Edge, Galaxy S5, Galaxy S6, Galaxy S6 Edge, Galaxy S6 Edge Plus en de Galaxy Alpha. Voornamelijk de high-end smartphones van Samsung dus, al is het niet zo heel gek dat die de update als eerste zullen ontvangen.

In fase 2 zien we de wat goedkopere modellen: Samsung Galaxy A3, Galaxy A5, Galaxy A7, Galaxy A8, Galaxy E5 en de Galaxy E7. De Galaxy A8, Galaxy E5 en Galaxy E7 zijn overigens niet in Nederland verkrijgbaar.

Onder aan het lijstje staat dat fase 3 in zal gaan na het uitvoeren van interne tests dus er zullen nog meer toestellen aan het lijstje toegevoegd worden al is niet bekend om welke toestellen het dan zal gaan. Ook is niet bekend wanneer de updates naar de telefoons uitgerold zullen worden. Officieel heeft Samsung ook nog niks bekendgemaakt omtrent de toestellen die de update naar Android 6.0 kunnen verwachten.

Samsung-Android-6-update


Tags: , , , , , , , , , ,