Foto’s en specificaties van nieuwe HTC 10 uitgelekt

HTC 10

Het nieuwe HTC vlaggenschip zou de HTC 10 gaan heten. Afgelopen vrijdag zijn er foto’s en specificaties van de telefoon op het internet verschenen.

De foto’s van de HTC 10 zijn online verschenen via Onleaks en Evleaks, zeer betrouwbare bronnen die in het verleden al vaker vroegtijdig nieuws hadden over te verschijnen telefoons. Beide bronnen geven aan, dat HTC de naam One-M zal laten vallen. Bekende telefoons zijn onder andere de HTC One M8 en M9. De nieuwe telefoon zal naar alle waarschijnlijkheid de naam HTC 10 krijgen.

Specificaties

Onleaks beweert dat ze een prototype van de telefoon in bezit hebben. Volgens deze bron heeft het toestel een 5,15 inch scherm met een GHD-resolutie van 2560 x 1440 pixels. De telefoon wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 820 processor en heeft 4 GB werkgeheugen.

De camera van de telefoon is 12 megapixel en het toestel heeft een USB-c aansluiting. De foto’s van het zwarte toestel dat Onleaks in bezit heeft, lijken op het zilverkleurige model dat Evleaks toont.

Uiterlijk

De nieuwe HTC 10 lijkt niet op zijn voorgangers. Dit is onder meer te wijten aan de speakers op de onderkant die voorheen aan de voorkant zaten. De lens van de camera is nu rond en was op de oudere telefoons vierkant.

Tot slot heeft het nieuwe model een thuisknop en functietoetsen. Voorheen hadden de HTC toestellen alleen functietoetsen op het Touch screen zelf. Of de nieuwe telefoon een vingerafdrukscanner heeft is nog onduidelijk.naamloos

HTC 10 release

Er is momenteel nog niets zeker over de release van de nieuwe HTC 10. Wel gaan er geruchten over een beschikbaarheid vanaf 19 april.

Ontvang bericht zodra je HTC 10 prijzen kunt vergelijken en zodra deze telefoon leverbaar is.


Tags: , , , , ,