Android 5.0 uitgebracht voor HTC One (M7)

HTC heeft de Android 5.0-update voor de HTC One (M7), de originele HTC One, uitgebracht in Nederland. HTC beloofde eerder de update binnen 90 dagen na het uitkomen van Android 5.0 uit te brengen voor de One (M7) en One (M8).

HTC-AdvantageToen Google Android 5.0 uitbracht beloofde HTC om de update binnen 90 dagen naar de eerste HTC One en HTC One (M8) te brengen. De update voor One (M8) was binnen 90 dagen gereed maar voor de One (M7) duurde het wat langer omdat ze tijdens de ontwikkeling van de update tegen een paar probleempjes aan liepen. HTC heeft uiteindelijk samengewerkt met Google om de problemen op te lossen en de update is nu gereed. Gebruikers in Nederland kunnen hun HTC One (M7) vanaf nu dus update naar de nieuwste versie van Android!

Waar staat M7 of M8 voor?

De eerste HTC One heeft lange tijd niet de toevoeging (M7) gedragen en ging eigenlijk gewoon door het leven als de HTC One. Daarna kwam de HTC met een nieuwe One, maar om verwarring te voorkomen wordt de toevoeging (M8) actief in de naam gebruikt en hetzelfde gaat ook gebeuren met de HTC One die HTC op 1 maart aan gaat kondigen. De eerste HTC One gaat nu voortaan door het leven als de One (M7) zodat je meteen weet welke One je voor je kiezen krijgt.

 


Tags: , , , , ,