Nieuwe Vodafone abonnees krijgen 3 maanden onbeperkt data

A worker replaces fluorescent lights on a Vodafone billboard in New Delhi in this June 20, 2011 file photo. Vodafone, the world's largest mobile phone operator, missed quarterly revenue forecasts on February 9, 2012 as increasingly tough trading in Spain and Italy overshadowed solid performances in emerging markets and northern Europe. REUTERS/Parivartan Sharma/Files (INDIA - Tags: ENERGY BUSINESS TELECOMS EMPLOYMENT)

Provider Vodafone geeft abonnees die voor een verlenging van hun abonnement kiezen 3 maanden een onbeperkte databundel.

Zo kunnen klanten zien hoeveel data ze gemiddeld verbruiken en op die manier daar hun toekomstige bundel op aanpassen. Vodafone zegt dat veel gebruikers het lastig vinden om in te schatten wat hun maandelijkse dataverbruik is. Mocht blijken dat het verbruik van klanten na de periode van 3 maanden nog verandert, dan kunnen ze dit op elk moment nog bijstellen.

Het nieuwe Black-abonnement

Vodafone komt op 4 april met haar nieuwe Black-abonnement. Dit abonnement heeft de optie op een databundel van 25 GB en is daarmee de grootste van Nederland. Het abonnement zal 89 euro per maand gaan kosten en biedt tevens 2 GB aan buitenlandinternet, 100 minuten bellen vanuit Nederland naar het buitenland en tot slot onbeperkt bellen in 43 landen. Extra’s bij dit abonnement zijn het gratis gebruik van Napster en de mobiele tv-dienst TV Anywhere.

Het Black abonnement lijkt op een tegenreactie op het nieuwe Tele2 abonnement dat onlangs in Nederland is verschenen. Dit abonnement belt via 4G en heeft een databundel van 24 GB.

Bestaande Red-abonnement

De huidige Red-abonnementen krijgen een upgrade met grotere databundels. Deze databundels variëren van 1,5 tot 12 GB. Het abonnement biedt ook de mogelijkheid om onbeperkt te bellen en sms’en binnen Nederland en zal tussen de 26 en 36 euro per maand gaan kosten. De duurste variant komt met een extra simkaart die geschikt is voor een tablet of ander mobiel apparaat.

Het vernieuwde Smart-abonnement

Ook het Smart-abonnement krijgt een upgrade. Dit abonnement biedt vanaf heden databundels van 1,5 tot 5 GB in combinatie met 150 belminuten. De prijs zal tussen de 21 en 25 euro per maand liggen.

De bestaande Red-abonnementen worden vernieuwd met grotere databundels van 1,5 tot 12 GB. Deze abonnementen bieden ook onbeperkt bellen en sms’en in Nederland, voor tussen de 26 en 36 euro per maand. Bij het duurste Red-abonnement wordt een extra simkaart geleverd voor gebruik in een tablet of ander apparaat.

Start-abonnement voor de kleine gebruiker

Tot slot komt Vodafone met het nieuwe Start-abonnement. Een abonnement speciaal voor de kleine gebruikers. Bij deze abonnementen zijn kleine databundels van 500 en 1000 MB mogelijk. De proefperiode van 3 maanden onbeperkt data zijn niet van toepassing op deze abonnementsvorm.


Tags: , , , ,