Eerste kwartaalomzet 2016 is nieuw dieptepunt voor HTC

10

De omzet van HTC is in het afgelopen kwartaal gezakt tot een nieuw dieptepunt.

In het eerste kwartaal van dit jaar draaide HTC een totale omzet van 402 miljoen euro. Dit maakte het HTC afgelopen woensdag bekend en is terug te lezen in deze pdf. Het cijfer kan nog een klein beetje bijgeschaafd worden, maar het dieptepunt zal blijven.

2015

Vorig jaar was de omzet van HTC ook al niet best en dit keer ligt deze nog drie keer zo laag. Dit is voor HTC het slechtste kwartaal in het smartphone tijdperk. Er is nog niets bekend over de winst en het verlies dat het bedrijf in het eerste kwartaal heeft gedraaid. Deze gegevens worden later nog bekend gemaakt.

Boost

Volgende week komt HTC met een evenement waarop de HTC 10 zal worden getoond. Deze telefoon moet het komende kwartaal voor een boost zorgen. HTC zal tevens binnen enkele weken haar VR-bril Vive in Nederland uitbrengen.


Tags: , , ,