T-Mobile start met tijdelijke databundels van 5 tot 50 GB

T-Mobile-extras

Op dit moment is T-Mobile bezig met een experiment om onbeperkt gebruik van het 4G-netwerk mogelijk te maken. Dit doet het bedrijf met tijdelijke databundels met een omvang van 5 tot 50 MB.

T-Mobile heeft een kleine selectie uit haar klantenkring genomen die de test mogen doen. Een van de testbundels is een weekendbundel. Deze is geldig van vrijdag 18:00 tot maandagochtend 08:00 en kost 5 euro. Klanten kunnen binnen dit tijdbestek maximaal 50 GB aan data verbruiken.

Overige bundels

Er zijn tevens bundels waar klanten een uur lang buiten hun huidige bundel kunnen internetten. Binnen dit uur kunnen ze maximaal 5 GB aan data verbruiken voor een prijs van 2 euro. Een klant kan er ook voor kiezen om gedurende de hele ochtend of avond een bundel van 20 GB te nemen voor slechts 4 euro.

T-Mobile heeft gezegd, dat het aanbod van de bundels inhoudelijk nog wekelijks kan worden aangepast.


Tags: , ,