Problemen met T-Mobile in het buitenland

Een aantal T-Mobile-klanten kan in het buitenland problemen ondervinden met verbinding maken met netwerken. Wanneer je hier als klant last van hebt zou je het een aantal keer opnieuw moeten proberen en dan zou het weer moeten werken.

Een beperkt aantal klanten ondervindt problemen in het buitenland

T-Mobile logoEen beperkt aantal klanten van T-Mobile heeft problemen met verbinding maken in het buitenland. “Het gaat om een beperkt aantal klanten dat tijdelijk problemen met het netwerk heeft“, zegt Michael Vos, woordvoerder van T-Mobile. Hoeveel klanten van T-Mobile problemen ondervinden kon niet gezegd worden en in welke landen je de problemen kunt ondervinden is ook niet helemaal duidelijk.

Opnieuw proberen zou het probleem moeten verhelpen

Wanneer je last hebt van de problemen moet je een aantal keer opnieuw proberen verbinding te maken en dan zou het volgens T-Mobile weer moeten werken. Sommige klanten geven echter aan dat niet lijkt te werken en dat de verbinding niet hersteld kan worden. Inmiddels hebben veel klanten al hun beklag gedaan op het forum van T-Mobile. Ook klanten van Tele2 hebben last van de problemen aangezien zij zich bevinden op het netwerk van T-Mobile.

De oorzaak van de problemen is nog onduidelijk maar een tijdje terug kampte KPN ook voor langere tijd met haperende verbindingen in het buitenland. Het is onduidelijk of de problemen van KPN en T-Mobile een verband met elkaar hebben.

Bron: Nu.nl


Tags: , , ,