T-Mobile wil ‘onbeperkt’ internet behouden

Na de twee bekendmakingen van de nieuwe abonnementen van KPN en Vodafone, die insloegen als een bom, komt T-Mobile nu met wat positiever nieuws.

T-MobileT-Mobile heeft altijd al onbeperkt internet gehad, terwijl andere providers een harde limiet hadden. Nu had je bij T-Mobile ook wel een limiet (1 gigabyte) maar als je daar overheen ging hoefde je niets extra te betalen. Het enige wat er gebeurde wanneer je over die 1 gigabyte over ging was dat je een lagere downloadsnelheid kreeg. Die vorm van onbeperkt internet wil T-Mobile behouden in haar nieuwe abonnementen maar dan met lagere limieten. Ook de prijzen zullen volgens T-Mobile niet stijgen.

Verder zijn er nog wat andere wijzigingen: de snelheid bij de duurdere abonnementen wordt opgeschroefd van 7,2Mbps naar 14,4Mbps en het onbeperkt houdbare tegoed zal verdwijnen. Wanneer T-Mobile de nieuwe abonnementen officieel bekend maakt en op de markt brengt is nog niet bekend, maar deze plannen klinken nu al een heel stuk beter dan de plannen die KPN en Vodafone door gaan voeren.