Blackberry 9980 ontdekt, een aparte Blackberry 9900

Het model van de Blackberry kennen we allemaal: een afgerond uiterlijk, vaak een zwarte of witte kleur en voornamelijk gemaakt van kunststof materialen. Nu is er echter een hele aparte Blackberry opgedoken die het allemaal wat anders aanpakt.

LE Bold 9900MaxPDA, een Chinese website, heeft een Blackberry in handen die totaal niet lijkt op voorgaande modellen. Het zou gaan om een limited edition van de Blackberry Bold 9900 en draagt de naam Blackberry Bold 9980. In plaats van een mooi afgerond plastic uiterlijk heeft deze Blackberry meer weg van een futuristisch toestel, maar dan wel het soort futuristisch zoals we dat kennen uit bijvoorbeeld de jaren 80. De limited edition Blackberry heeft een metalen afwerking met een zeer apart ogend toetsenbord. Naast het uiterlijk is er niks veranderd ten opzichte van de Bold 9900. Zo zijn de accu, het besturingsssyteem en overige hardware nog hetzelfde. Ook is het niet bekend of deze limited edition een prototype is of dat ie bedoeld is voor productie. Het enige wat we weten is dat dit het soort toestel is dat je óf helemaal geweldig óf echt spuuglelijk vindt.

httpv://www.youtube.com/watch?v=ykt3V8rt3W4

Limited Edition Blackberry Bold 9900 voorkantLimited Edition Blackberry Bold 9900 toetsenbord en zijkantMeer foto’s vind je op MaxPDA.com.