iPhone 4S tovert met Siri een glimlach op je gezicht!

De iPhone 4S is net een paar dagen uit in onder andere de Verenidgde Staten en Duitsland en nu al zijn de eerste Siri video’s online verschenen waarbij mensen naar allerlei grappige antwoorden zoeken.

apple-siri-logoMaandagen zijn vaak traag, iedereen moet bijkomen van een druk weekend en buiten ziet het er allemaal maar grijs uit. Daarom gaan wij van GSMacties.nl ons best doen om jouw grijze maandag een beetje kleur te geven met een aantal leuke Siri video’s. Siri is natuurlijk de nieuwste feature van de iPhone 4S en voornamelijk bedoeld om de telefoon te besturen met je stem. Je kunt Siri opdrachten geven, dingen vragen, berichten laten voorlezen en laten typen en nog veel meer. Siri is echter meer dan dat, want het programma kan behoorlijk leuke antwoorden geven als je bepaalde dingen vraagt.

httpv://www.youtube.com/watch?v=9e1dMDWDELA

httpv://www.youtube.com/watch?v=SqtVQD59T4Q

httpv://www.youtube.com/watch?v=up4AzY5YywU

Dat is waarschijnlijk nog maar een kleine greep uit alle grappige antwoorden die Siri kan geven, dus naast een handige functie is Siri ook een functie met humor. In de laatste video vraagt de man of Siri de ‘podbay doors’ kan openen. Die zin is een directe referentie naar de film 2001: A Space Oddysee.

httpv://www.youtube.com/watch?v=9W5Am-a_xWw

De robot in die film heet Hal 9000 en ook daarover kan Siri een aantal leuke antwoorden geven. Hal 9000 was een niet al te vriendelijke robot in die film en had moordlustige neigingen. Siri zal dan ook niet graag over Hal 9000 praten als je er wat over vraagt. Zouden ze oude bekenden zijn misschien? Een ding is wel zeker: de dames en heren bij Apple hebben een goed gevoel voor humor!