T-Mobile laat huidige levertijden iPhone 4S zien

De iPhone 4S zal geleverd worden vanaf 28 oktober en kan sinds 22 oktober besteld worden. Nu waarschuwt T-Mobile echter voor langere levertijden van de iPhone 4S. Natuurlijk hadden we niet anders verwacht, maar toch fijn dat er nu wat zekerheid over is.

Apple-logoT-Mobile heeft op het klantenforum een Excel-sheet geplaatst waarin de levertijden van de iPhone 4S staan. Wat betreft de 16GB versie en de zwarte 32GB zijn er vooralsnog geen leveringsproblemen qua levertijd. Hetzelfde kan niet gezegd worden over de witte 32GB en de 64GB iPhone 4S. Voor de 64GB versie en de witte 32GB staat momenteel een levertijd van twee tot drie weken. Dat kan echter nog veranderen aangezien er tussentijds wijzigingen op kunnen treden. Wel zegt T-Mobile dat ze ernaar streven de toestellen te leveren binnen de gecommuniceerde tijd.

iPhone 4S levertijden T-MobileNaast het bestellen van een iPhone 4S kun je het toestel ook zonder bestelling ophalen in een T-Mobile shop. De vraag is dan wel of je inderdaad met een toestel naar buiten loopt. Hierover heeft woordvoerder Michael Vos tegenover iPhoneclub het volgende gezegd:

Over voorraden doen we geen uitspraken. Mensen die een pre-order hebben geplaatst krijgen deze uit voorraad geleverd. De levertijd daarvan kun je aflezen, bijvoorbeeld op het overzicht op het forum waar je op wijst. We kunnen niet zeggen hoeveel voorraden de winkels krijgen aangeleverd.

Het is dus verstandiger een iPhone 4S pre-order te plaatsen. Mocht je in de buurt van een T-Mobile shop wonen, dan kun je natuurlijk altijd een kans wagen. Overigens geeft Vodafone aan dat de iPhone 4S (ongeacht welk model) pas vanaf 11 november geleverd gaat worden in verband met aanvoerproblemen en volgens hun hebben andere providers daar ook last van. Sterker nog: de iPhone 4S zou vóór 11 november simpelweg niet geleverd worden, ongeacht het model of provider. Het is allemaal nog een beetje onduidelijk dus, maar dat zijn we inmiddels wel gewend van een Apple telefoon. Veel mensen willen hem en er zijn nooit genoeg toestellen op voorraad. We houden jullie op de hoogte!

Bron: iPhoneclub.nl en T-Mobile Forum