Onbeperkt bellen en internetten? Wel als het aan Tele2 ligt!

Iedereen is het er wel over eens: mobiele abonnementen zijn te duur. We hebben het er vaak over gehad en hebben een duidelijke mening. Nieuwe providers moeten daar in de komende jaren een eind aan gaan maken. Het eerste gerucht hierover is een feit!

Mobiel InternetVolgend jaar worden verschillende frequenties voor mobiel bellen en internetten geveild en naast oude reuzen T-Mobile, KPN en Vodafone moeten er ook 2 of 3 nieuwkomers bijkomen. Die nieuwkomers moeten voor concurrentie en scherpere prijzen zorgen. Nu betalen we (veel) te veel voor onze abonnementen en daar moet volgens de Tweede Kamer verandering in komen. Nu is er een gerucht de wereld in geholpen dat van ons best werkelijkheid mag worden. Emerce heeft van bepaalde bronnen gehoord dat er twee telecompartijen zijn die zeer goedkoop internet willen aanbieden. Een van die twee aanbieders zou Tele2 zijn en de twee partijen zouden samenwerken met ’technologiepartners’. Het idee zou zijn om voor 20 euro per maand onbeperkt internet én onbeperkt bellen aan te bieden. Momenteel biedt Tele2 ook al abonnementen aan, maar dat gaat via het netwerk van T-Mobile. Na 2012/13 gaan ze dus via een eigen netwerk abonnementen aanbieden.

20 euro voor onbeperkt bellen en internetten!? Kom maar op! Nu is dat waarschijnlijk een sim-only prijs, maar zelfs dan hoor je ons niet klagen. Feit is dat dit een gerucht is en je het waarschijnlijk met een korrel zou moet nemen, maar als dit een voorbode is van wat ons te wachten staat, dan laat die frequentieveiling maar snel komen! Tele2 heeft overigens nog niks bevestigd, maar ook niks ontkend.

Bron: Emerce