Gigantische Lumia 800 gespot in Parijs!

In Japan zijn ze meer van gigantische dino’s, maar in Europa pakken we het wat rustiger aan. In Parijs is namelijk een enorme Lumia 800 opgedoken. De creatie is op de Champs-Élysées te bewonderen.

Enorme Lumia 800 in ParijsHet is niet de eerste gigantische Lumia 800. In New York is er vorige maand eentje gespot en wie herinnert zich nog het Deadmau5 concert in London, waar een compleet gebouw veranderde in een Lumia 800? In Parijs staat nu op de Champs-Élysées een ruim 9 meter grote interactieve Nokia Lumia 800. Het toestel is vannacht neergezet en blijft er de komende 10 dagen staan. Voorbijgangers krijgen de mogelijkheid met het toestel te ‘spelen’ door een aangesloten toestel te gebruiken. Wat ook leuk is, is dat het hele toestel een kerstthema heeft. Zo kunnen kinderen de telefoon gebruiken om berichtjes naar de kerstman sturen.

Je moet het de dames en heren bij Nokia wel nageven: qua marketing doen ze het enorm goed. Plaats een 9 meter hoge telefoon in een grote stad en mensen beginnen vanzelf te praten (wij zijn daar eveneens een voorbeeld van). Dus ben je de komende 10 dagen in Parijs? Check dan de gigantische Lumia 800! Als je toevallig een foto hebt gemaakt van de enorme Lumia 800, dan kun je die achterlaten op onze Facebook pagina. Over 14 dagen zullen we de foto’s dan plaatsen op GSMacties.nl in een mooie collage!

httpv://www.youtube.com/watch?v=SOg_epe9yHo

httpv://www.youtube.com/watch?v=hkm_kXIqaDE


Tags: , , , ,