Samsung Galaxy S3 teaser filmpjes! tgeltaayehxnx

tgeltaayehxnx, wat? Dat is een anagram voor ‘The Next Galaxy’. Die anagram gebruikt Samsung voor een website met een ‘countdown’ (een klok die aftelt) die weer betrekking heeft op het Unpacked evenement van aankomende 3 mei, waar zo goed als zeker de Samsung Galaxy S3 wordt onthuld.

Samsung-GalaxyS3-Teasertgeltaayehxnx zegt al evenveel als we al wisten en dat is eigenlijk niks. Het betekent ‘The Next Galaxy’, maar die slogan kenden we al van Samsung’s officiële uitnodiging voor het Unpacked evenement. Om het hele hype-plaatje vol mysterie nog completer te maken heeft Samsung ook een tweetal video’s online gezet:

httpv://www.youtube.com/watch?v=FdNMO-zm1ls

httpv://www.youtube.com/watch?v=8NnVU8R6mAU

“Echt slimme technologie wordt een natuurlijk onderdeel van je leven. Waar de galaxy in je hand past. Je kijk op de wereld wordt alsmaar breder. Terwijl je de kracht krijgt om die wereld vrij en vlug ver verkennen. Met technologie die zo vanzelfsprekend is, kan je jezelf voortaan onderscheiden van iedereen.”
Deze tekst is te zien in de bovenstaande Galaxy S3 teaser filmpjes. Wat zegt het ons? He-le-maal niks, nada, noppes. Het enige dat wij ons kunnen bedenken is dat Samsung met een ware prachttelefoon gaat komen. Of dat ook echt zo is, dat kunnen we vanaf 3 mei beoordelen! Ook wordt dan pas bekend of de telefoon daadwerkelijk “Galaxy S3” genoemd wordt.

Wat wordt de prijs van de Samsung Galaxy S3? Schrijf je in voor de Samsung Galaxy S3 alert en ontvang van ons een bericht zodra je kunt vergelijken!

Tags: , , , , ,