Samsung Galaxy S2 kan crashen na update

Het blijkt dat de Samsung Galaxy S2 mogelijk kan crashen na de Android 4.0 update. Dit blijkt uit meldingen op diverse fora en onder meer KPN raadt consumenten af om de Galaxy S2 te updaten.

De klachten gaan over de KPN en Hi variant van de Samsung Galaxy S2 en klanten hebben klachten ingediend op het forum van de Consumentenbond en KPN. Na de update naar Android 4.0.3 kan de Galaxy S2 problemen vertonen. Mogelijk kan het toestel zelfs helemaal crashen. KPN raadt klanten die al geüpdatet hebben dan ook aan om contact op te nemen met het KPN Business Center. “Wij adviseren om niet te bellen, maar langs te gaan bij een filiaal. De kans is zeer groot dat de telefoon niet wordt opgenomen vanwege de drukte.”, aldus KPN. “KPN vindt het heel vervelend dat dit heeft plaatsgevonden en Samsung is hard bezig om dit probleem op te lossen. Samsung geeft aan dat het probleem naar verwachting in de loop van volgende week verholpen is.”

De consumentenbond zegt: “We hebben al klachten binnengekregen en hebben contact met KPN en Samsung over een oplossing.” Volgens KPN heeft een beperkt aantal klanten last van problemen. Klanten van Vodafone van T-Mobile lijken geen problemen te ondervinden.

Klik hier om een KPN Business Center bij jou in de buurt te vinden.

Bron: Nu.nl & Consumentenbond


Tags: , , ,