Samsung Galaxy S3 aangekondigd!

Vandaag tijdens het Samsung UNPACKED evenement in Londen is de Samsung Galaxy S3 officieel aangekondigd. Morgen gaan we een uitgebreide preview plaatsen maar we willen jullie de specificaties natuurlijk niet onthouden! Lees dus snel verder.

Samsung Galaxy S3 - persconferentie

Samsung heeft de Samsung Galaxy S3 officieel aangekondigd. Mooie filmpjes en met prachtige muziek van het London Metropolitan Orchestra werd de hele persconferentie prachtig begeleid. Zoals we al verwacht hadden is het uiterlijk meer evolutie dan revolutie, maar de S3 ziet er erg netjes uit met de mooie afgeronde vormen. Wel is de bezel rondom het scherm aanzienlijk kleiner dan bij voorgaande toestellen het geval is.

Specificaties:
– 4,8 inch Super HD AMOLED scherm met een resolutie van 1280×720
– 1,4GHz quad-core processor
– 1GB RAM werkgeheugen
– 16/32/64GB opslagruimte met MicroSD uitbreiding-mogelijkheden
– 8 megapixel camera aan de achterkant (LED flits, 1080p opnemen)
– 1,9 megapixel camera aan de voorkant
– Android 4.0
– TouchWiz 4.0
– 2100mAh batterij
– 136.6 x 70.6 x 8.6 mm, 133 g

Galaxy S3 - fotoIn de Samsung Galaxy S3 zitten een aantal prachtige snufjes ingebouwd om jou, de gebruiker, te begrijpen en beter van dienst te zijn. Herkenning van de stem, herkenning van bewegingen, draadloos opladen en nog veel meer. Ook het delen van foto’s en video’s gaat enorm gemakkelijk. Volgens Samsung zal de Samsung Galaxy S3 de gebruiker écht begrijpen en kun je zéér gemakkelijk een hele hoop dingen doen door alleen maar te praten. Samsung zegt dat dit niet zomaar stemherkenning is maar het gaat volgens hen veel verder.

De Samsung Galaxy S3 komt in de kleuren blauw en wit (Pebble Blue en Marble White) en kan uitgebreid worden met een heel scala aan accessoires. De Galaxy S3 zal uitgebracht worden in 145 landen in combinatie met 296 providers en dat zal op 29 mei gebeuren met een eerste launch in Europa.

Galaxy S3 persfoto 1Galaxy S3 persfoto 2Galaxy S3 persfoto 3

Morgen zullen we een uitgebreide preview plaatsen over de Samsung Galaxy S3. Alle features, filmpjes, specificaties en nog veel meer!

Meld je nu aan voor de Samsung Galaxy S3 alert!



Tags: , ,