Voorlopig geen Galaxy S3 in het blauw

De Samsung Galaxy S3 is in twee kleuren te verkrijgen, namelijk wit en blauw. Slecht nieuws echter voor de mensen die hun zinnen hadden gezet op de blauwe versie: die heeft door mogelijke productieproblemen wat vertraging opgelopen.

Galaxy S3 - fotoDe Samsung Galaxy S3 is al een tijdje te bestellen en zal over een paar dagen in de winkels liggen, maar daar zul je dan alleen de witte versie aantreffen. Bij bestellingen zullen winkels alleen bij de witte versie aangeven dat hij leverbaar is. Dit alles omdat de blauwe versie wat vertraging heeft opgelopen. Tegenover Tweakers.net zou een anonieme bron hebben laten weten dat er een probleem is met de achterzijde van de blauwe versie. Als gevolg daarvan zijn er zeshonderdduizend blauwe achterkantjes rechtstreeks naar de prullenbak gegaan en is het productieproces aangepast.

Maar moeten we dan lang wachten op de blauwe variant van de Samsung Galaxy S3? Volgens Samsung Benelux PR Manager Vivian Peters, die de vertraging bevestigd, zou de blauwe versie begin juni in de winkels liggen. Overigens heeft Samsung Benelux niet bevestigd dat de vertraging gevolg heeft van productieproblemen.

Bekijk de algemene informatie van de Samsung Galaxy S3 en schrijf je in voor de alert om te weten waneer hij leverbaar is!

Bron: Tweakers.net


Tags: ,