Achterkant nieuwe iPhone getoond?

De iPhone 4S is alweer ruim een half jaar geleden op de markt verschenen. Hoogste tijd dus dat geruchten rondom de iPhone 5 naar buiten sijpelen. Zo weten we al dat de nieuwe iPhone mogelijk iets groter wordt en nu is er een filmpje verschenen dat dat gerucht bevestigd.

httpv://www.youtube.com/watch?v=8XY841RAY4Y#!

iPhone5De video laat de mogelijke achterkant van de iPhone 5 zien. Wat direct opvalt is dat het niet allemaal glas lijkt te zijn. De boven- en onderkant zijn glanzend, het Apple logo is glanzend, maar de rest heeft een matte afwerking. Ook is de achterkant van de nieuwe iPhone iets langer en wat dunner dan de iPhone 4S. De dock-connector aan de onderkant lijkt eveneens veranderd te zijn naar een kleiner formaat.

Is het echt? Geen flauw idee. Het ziet er allemaal redelijk authentiek uit en het zit op een lijn met geruchten die eerder op het internet verschenen. Van de andere kant: er zijn mensen die er alles aan doen om een sappig gerucht uit te brengen. En voor iemand met kennis van zaken is het niet moeilijk om een achterkant te maken die authentiek lijkt te zijn. Wat denk jij? Echt of nep?


Tags: , ,