Galaxy S2 krijgt in november Android 4.1 update

De Samsung Galaxy S2 krijgt in november de update naar Android 4.1 en een maand eerder krijgt de Galaxy S3 deze update al. Niks dan lof voor Samsung voor het snelle uitrollen van de update.

Samsung Galaxy S2 update in november

Jelly BeanSamsung is lekker bezig met het updaten van de toestellen. Zo werd eerder al bekend dat de Galaxy S3 volgende maand de update naar Android 4.1 zal ontvangen en nu heeft Samsung bekendgemaakt dat de Galaxy S2 in november de Android 4.1 zal ontvangen. Ze zijn deze keer flink wat sneller met updaten dan voorheen vaak het geval was en dat kunnen wij alleen maar toejuichen. Voor meer informatie over Android 4.1 kun je terecht in dit bericht. Daarin staat beschreven wat Android 4.1 allemaal met zich meebrengt. Nog eventjes wachten dus en dan is je Samsung Galaxy S2 helemaal up-to-date!

Voor toestellen met sim-lock geldt waarschijnlijk dat de update wat later verschijnt. Providers moeten namelijk een update eerst testen en goedkeuren (en in veel gevallen licht aanpassen) alvorens die uitgebracht wordt.


Tags: , , , ,